Programul spectacolelor ONLINE ale instituțiilor de cultură din județul Constanța

Consiliul Județean Constanța, prin instituțiile de cultură din subordine, vine în întâmpinarea celor care stau acasă și a luat măsuri pentru ca o parte din activitățile acestora să fie mutate în mediul online.

Vineri, 10 aprilie 2020, sunteți învitați să urmăriți Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, care vă așteaptă începând cu ora 20.00 să ascultați povestea „Hansel și Gretel” în interpretarea Arinei Cojocaru, accesând AICI!

Sâmbătă, 11 aprilie 2020, puteți viziona următoarele spectacole: Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, începând cu ora 11.00, să urmăriți spectacolul „Frumoasa și bestia”, recomandat copiilor de peste 6 ani, accesând AICI! Acest spectacol poate fi urmărit în reluare marți, 14 aprilie 2020, începând cu ora 18.00 prin accesarea aceluiași link.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00, accesând AICI!

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00, prin accesare AICI!

Teatrul de Stat Constanța vă prezintă, începând cu ora 19.00, spectacolul „Gaițele” de Alexandru Kiritescu, regia Lucian Iancu. Pentru vizionare accesați AICI!

Duminică, 12 aprilie 2020, vă propunem următoarele activități: Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, începând cu ora 11.00, să urmăriți spectacolul „Prințesa și broscoiul”, recomandat copiilor de peste 5 ani, accesând AICI! Acest spectacol poate fi urmărit în reluare miercuri, 15 aprilie 2020, începând cu ora 18.00 prin accesarea aceluiași link.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00, accesând AICI!

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00, accesând AICI!

Teatrul de Stat Constanța vă prezintă spectacolul „Memoria apei” de Shelagh Stephenson, regia Vladimir Anton și vă invită să accesați AICI, începând cu ora 19.00.

Spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, Delfinariu și Teatrul de Stat Constanța se pot urmări pe link-urile menționate mai sus, doar de la orele menționate.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.