Programul ONLINE al instituțiilor de cultură din județul Constanța

Consiliul Județean Constanța, prin instituțiile de cultură din subordine, vine în întâmpinarea celor care stau acasă și a luat măsuri pentru ca o parte din activitățile acestora să fie mutate în mediul online.

Vineri, 08 mai 2020, sunteți învitați să urmăriți mai multe evenimente, după cum urmează:

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi invită pe cei mici să urmărească, începând cu ora 11.00, o sesiune de povești și basme românești, iar de la ora 18:00 puteți urmări mituri, legende și poveștiri reunite sub titlul “Legendele Dobrogei” prin accesare AICI!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă așteaptă începând cu ora 11.00 să urmăriți spectacolul „Povești cu Șori” – în acest episod, vă veți întâlni cu  Rovena Paraschivoi și Tiberiu Roșu. Spectacolul poate fi urmărit AICI!

De la ora 17.00 urmăriți spectacolul „Coșmarul lui Puck” adaptare după „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare, recomandat pentru copii cu vârsta peste 14 ani, regia Tiberiu Roșu și coregrafia: Geta Răvdan-Huncanu. Spectacolul îl puteți urmări prin accesare AICI!

De la ora 20.00 urmăriți teatru radiofonic  –„Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte” de Petre Ispirescu, în interpretarea actorilor Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Cristian Mitescu, Andrei Stroescu, Ion Ciolan. Textul este recomandat elevilor ciclului primar și gimnazial, cls. a -V-a și a -VI-a și poate fi accesat AICI!

Sâmbătă, 09 mai 2020, puteți viziona următoarele spectacole: Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00, iar de la ora 18:00 puteți urmări mituri, legende și poveștiri reunite sub titlul “Legendele Dobrogei” prin accesare AICI!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, începând cu ora 11.00, să urmăriți spectacolul „Visele” spectacol recomandat copiilor de peste 3 ani. Regia artistică și scenografia MC Ranin. Spectacolul poate fi urmărit accesând AICI!

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00, accesând AICI!

Teatrul de Stat Constanța vă prezintă, începând cu ora 19.00, spectacolul „Cea mai frumoasă soție”. Pentru vizionare accesați AICI!

Duminică, 10 mai 2020, vă propunem următoarele activități: Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00, prin accesare AICI!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, începând cu ora 11.00, să urmăriți spectacolul „Degețica”, după H. Ch. Andersen, dramatizare și regie: Toma Hogea, scenografia Mihai Pastramagiu Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Acesta poate fi urmărit accesând AICI!

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00, accesând AICI!

Teatrul de Stat Constanța vă prezintă spectacolul  „Uciderea lui Gonzago” și vă invită să accesați AICI, începând cu ora 19.00.

Spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, Delfinariu și Teatrul de Stat Constanța se pot urmări pe link-urile menționate mai sus, doar de la orele menționate.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *