Programul multianual REACTIS – REAbilitare ConsTanța IStorică, în dezbatere publică

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștință publică, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre pentru aprobarea:

I. „Programului multianual REACTIS – REAbilitare ConsTanța IStorică pentru realizarea lucrărilor de protejare și intervenție asupra clădirilor cu valoare cultural arhitecturală situate în centrul istoric Constanța și alte perimetre considerate prioritare din municipiul Constanța” și
II. Documentelor privind regenerarea urbană a zonei peninsulare.

II.1. Ghid regenerare urbana_Peninsula

II.2. Analiza fondului construit_Peninsula

II.3. Propuneri de interventie_Peninsula

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 01.11.2021 pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro, la secțiunea „De interes public – Transparență decizională pe Legea nr. 52/2003 – Informare și consultare publică”. Până la data de 10.12.2021 se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice, după cum urmează: prin poștă pe adresa Constanța, bd. Tomis nr.51 sau pe e-mail la adresa urbanism@primaria-constanta.ro. Materialele transmise vor purta mențiunea: Recomandare la Programul REACTIS și documente regenerare urbană zona peninsulară.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.