Programul lucrărilor edilitare din municipiul Constanța în această săptămână

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă reabilitarea zonelor destinate circulației pietonilor pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis  și pe strada Dumbrăveni, anunță, luni, reprezentanții municipalității. Astfel, lucrări de modernizare a trotuarelor vor avea loc și pe strada Prelungirea Liliacului, pe aleea Productelor iar pe străzile Prelungirea Micșunelelor și Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu se va recondiționa atât zona pietonală cât și cea carosabilă.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, se va asfalta carosabilul pe străzile Olteniei, Anghel Saligny, Fundătura Năvodului în timp ce pe strada I.G. Duca va continua decopertarea asfaltului deteriorat.

În cartierul Compozitorilor, echipele SC Confort Urban SRL lucrează la amenajarea infrastructurii rutiere pe străzile Constantin Bobescu, Haricleea Darclée și Paul Constantinescu. De asemenea, se construiesc noi parcări pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare” și pe strada Dionisie cel Mic.

În ceea ce privește infrastructura de semnalizare rutieră, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș.

grafic lucrari 2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.