Programul lucrărilor edilitare din această săptămână în orașul Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă reamenajarea zonelor destinate circulației pietonilor pe marile bulevarde: pe bulevardul Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea delimitată de strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis. Potrivit unui anunț de luni al municipalității, similar, au loc lucrări de modernizare a trotuarelor pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare. 

Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă reabilitarea carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu și pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Nicolae Iorga.

În cartierul Faleză Nord, se decopertează stratul de asfalt pentru a fi recondiționat pe strada Făgetului și strada Muncel, între bulevardul Mamaia și strada Unirii.

Potrivit municipalității, investițiile în amenajarea infrastructurii rutiere din cartierul Compozitorilor cuprind străzile Ionel Perlea și Nicolae Kirculescu.

În ceea ce privește crearea de noi locuri de parcare, se lucrează la parcarea modernă care va fi construită pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă. În paralel, paralel, echipele SC Confort Urban SRL reabilitează infrastructura de semnalizare rutieră prin montarea de indicatoare în mai multe locații din oraș și prin recondiționarea echipamentelor de semaforizare. Se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările amenajate și la sensurile giratorii.

grafic lucrari 3

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *