Spread the love

Primele vouchere pentru fertilizarea in vitro se emit la Constanța din 10 august. Până în prezent, 60 de cupluri sau femei singure au primit până acum vouchere în valoare de 10 mii de lei pentru fertilizarea in vitro, prin programul INFANT derulat de Primăria Municipiului Constanța.

„Constanța are nevoie de cât mai mulți copii, să crească, să-i auzim chicotind. Mă rog la bunul Dumnezeu să fiți sănătoși. Vă îndemn să nu abandonați”, a spus primarul Constanței, Decebal Făgădău.

Programul INFANT a debutat oficial pe 1 iulie 2020 și până acum au fost primite 76 de dosare dintre care 60 au fost deja aprobate iar beneficiarii au intrat în posesia voucherelor în valoare de 10 mii de lei fiecare.

În continuare, cei interesați se pot înscrie în programul INFANT, pe care Primăria Constanța îl derulează prin Direcția Generală de Asistență Socială. Cererile se vor depune la adresa de email: inscrieriinfant@dgas-ct.ro.

Documente necesare:

1. solicitare pentru înscriere (formular 2);

2. adeverința de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicația de FIV care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în programul “INFANT”;

3. copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța în ultimii 3 ani;

4. declarația de consimțământ (formular 3) privind prelucrarea datelor cu caracter personal și consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate prevăzute la art.3 pct.e.

Toate documentele trebuie să fie scanate și vizibile. Documentele necesare și Regulamentul programului “INFANT” se pot vizualiza și descărca accesând site-ul www.primaria-constanta.ro/spas secțiunea INFANT. Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical.

Relații suplimentare la numerele de telefon:

Tel: 0341.180.108

       0341.180.113 

 email: infant@dgas-ct.ro.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *