Programul evenimentelor dedicate Zilei Dobrogei, organizate de Primăria Constanța și Consiliul Județean

A început numărătoarea inversă până când dobrogenii, cu mic, cu mare, vor sărbători cei 140 de ani de la revenirea la Patria mamă. Se anunță patru zile pline de voie bună condimentate cu muzică, dansuri, bucate tradiționale, ateliere meșteșugărești și expoziții de fotografie.

Evenimentul „Zilele Dobrogei” are loc la Pavilionul Expozițional și este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanta, ȋn parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanţa, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea şi al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta-Dunării.

„De miercuri până sâmbătă seara surprizele se vor ține lanț. Pofticioșii vor avea ocazia să guste și să cumpere preparate tradiționale dobrogene, dar și vinuri autohtone, direct de la producători. Programul artistic va fi susținut de artiști dobrogeni, așa că distracția este garantată! Vă așteptăm de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00-19:00. Accesul este gratuit”, precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Pe de altă parte, Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Constanța îi invită miercuri, 14 noiembrie, pe toți seniorii din oraș la o porție de tochitură dobrogeană savurată pe acordurile melodiilor specifice etniilor. Activitățile se vor desfășura la 5 pavilioane pentru  pensionari din zonele Tomis 2, CET, Casa de Cultură, Tăbăcărie și Piațeta de la Far, între orele 11-16.

Zilele Dobrogei

CITEȘTE ȘI:

Consiliul Județean, Primăria Constanța și CCINA, în parteneriat pentru evenimentul „Zilele Dobrogei”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.