Programul de modernizare a infrastructurii pietonale din Constanța, în plină desfășurare

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de modernizare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale. Astfel, potrivit unei informări de miercuri a municipalității, pe strada Avram Iancu, între bulevardul I.C. Brătianu și strada Atelierelor, se decopertează asfaltul deteriorat și se consolidează infrastructura trotuarelor prin montare de borduri noi. După finalizarea etapei de reamenajare a suprafeței pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare.

Intervenții asupra trotuarelor au loc și pe strada Dumitru Marinescu, tronsonul delimitat de străzile Ion Roată și Dreptății. Se decapează trotuarele pentru a fi recondiționate cu asfalt. Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, infrastructura pietonală este în plin proces de modernizare. Aleile de acces sunt reamenajate prin montare de dale.

Potrivit municipalității, simultan cu îmbunătățirea condițiilor de acces pietonal din cartierele orașului, pe strada Dionisie cel Mic se reconfigurează zona delimitată de blocurile 50 și 52.  Lucrările edilitare vizează construcția aleilor pietonale în spațiul care împrejmuiește  locul de joacă și amplasarea de pavele moderne. De asemenea, suprafața destinată parcării autovehiculelor va fi extinsă, fiind suplimentat numărul de locuri de parcare.

Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *