Programul cu publicul la CT BUS, SUSPENDAT! Măsuri suplimentare de dezinfecție pe transportul în comun

În contextul pandemiei de coronavirus, CT BUS S.A. anunță:

  • Pentru a spori siguranța publicului călător, autobuzele sunt dezinfectate cu o substanță avizată de Ministerul Sănătății, care are un spectru larg de aplicare și are efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului COVID-19.
  • Pentru a spori siguranța publicului călător și a angajaților CT BUS, încă din data de 09.03.2020 s-a luat măsura de instalare a dispenserelor de igienizant pentru mâini în fiecare mijloc de transport în comun, cât și în toate locațiile CT BUS (Capete linii, Sediu Central, chioșcuri de bilete, etc.). Substanța dezinfectantă folosită face parte din grupa TP 1. Produsele din această categorie sunt produse biocide utilizate pentru igiena umană, conforme cu standardul european EN 1500.
  • Pe monitoarele din autobuze rulează în permanență măsurile de protecție împotriva infectării cu / răspândirii coronavirusului, precum și protocolul pe care trebuie să-l urmeze orice persoană care prezintă simptome specifice infectării cu Covid-19.
  • Se suspendă programul de lucru cu publicul în perioada 13.03.2020 – 31.03.2020*.

* Solicitările de INFORMAȚII, SESIZĂRILE, RECLAMAȚIILE ȘI PETIȚIILE se pot face:

            – la numărul de telefon 0241 / 694.690

            – la adresele de email reclamații@ctbus.ro sau comunicare@ctbus.ro.

* Activitatea de primire a diverselor cereri care țin de departamentul Resurse Umane se va desfășura prin intermediul adresei de e-mail resurseumane@ctbus.ro.

Pe același subiect:

PNL pregătește Guvernul de… IZOLARE NAȚIONALĂ! Senatorul Chițac, testat de coronavirus: POZITIV! Orban se autoizolează, anchetă epidemiologică la Parlament

VIDEO Mesajul lui Țuțuianu: „Trebuie să RESPECTĂM RECOMANDĂRILE impuse în această perioadă și să CREȘTEM MĂSURILE DE PROTECȚIE”

Autoritatea Navală Română: TOATE NAVELE și ECHIPAJELE care sosesc în porturile românești din zonele de risc vor fi considerate în CARANTINĂ

Legea Carantinei, ADOPTATĂ. În caz de „risc iminent” pentru sănătatea publică, Arafat primește puterea de a dispune ORICE MĂSURI NECESARE

Audiențele la ABADL, SUSPENDATE! Accesul publicului în instituție, restricționat

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.