Spread the love

La Curtea de Apel Iași s-a judecat, miercuri, un nou termen în dosarul dintre Primăria Constanța și Polaris M Holding, după ce ambele părți au depus contestații. Vineri, consilierii locali din opoziție s-au abținut și au votat împotriva proiectului de hotărâre prin care municipalitatea se obliga să returneze suma datorată, de 63 milioane lei, fără penalități, însă marți, în cadrul unei ședințe de îndată, liberalii constănțeni s-au „sucit” și au adoptat proiectul de hotărâre care stipula tranzacția pentru stingerea litigiului cu Polaris.

CITEȘTE ȘI:

Făgădău răsuflă ușurat. După o zi de tensiuni politice, Consiliul Local a APROBAT tranzacția pentru stingerea litigiului cu Polaris

Numai că tranzacția a rămas în „stand-by”, întrucât semnătura administratorului Polaris, Eduard Martin, lipsește, acesta fiind reținut marți seară de DNA București.

CITEȘTE ȘI:

Administratorul Polaris, Eduard Martin, REȚINUT de DNA!

Situația surprinzătoare i-a determinat pe avocații Primăriei Constanța să ceară o amânare, care a fost obținută, pentru data de 18 octombrie. Totodată, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a precizat, miercuri, că avocații Trandafir și Asociații, contractați de Primărie în acest litigiu, au solicitat această amânare și că societatea Polaris a fost înștiințată de acest demers înainte de înfățișare și, de asemenea, se așteaptă clarificări cu privire la situația ivită de reținerea administratorului Eduard Martin.

„La cererea părţilor şi pentru a se depune la dosar tranzacţia semnată de ambele părţi prin reprezentanţi legali, acordă termen la data de 18.10.2017, ora 11,00”, se arată în decizia de miercuri a Curții de Apel Iași.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *