Spread the love

PLUS Constanța trece în prezent prin serioase tulburări. După demiterea recentă a conducerii județene, partidul nu are o traiectorie clară nici la Năvodari. Acolo, Gheorghe Timofei ar fi trebuit să fie candidatul PLUS la alegerile locale din toamnă, alături de USR, în alianța care va duce în curând la fuziune. Timofei a stricat ambasadele cu PLUS și și-a anunțat candidatura ca independent:

„Am muncit și mi-am trait până acum viața în afara politicii ca multi alti cetateni, așteptând de la cei care au condus orasul Navodari în ultimele decenii să ne creeze șanse de dezvoltare, pentru noi și copiii noștri. Asemeni vouă, am fost dezamăgit de multe ori și am trăit mereu cu speranța că, la un moment dat, va fi mai bine. Dar nu a fost. Avem nevoie de Competenta în privința proiectelor pe care le propunem cetățenilor, a modului în care ele se vor aplica. Avem nevoie de cinste si corectitudine in respectarea principiilor responsabilității față de oameni și transparența în politicile publice, deciziile economice avizate, orientate spre stabilitate economică și bugetară. Aproape în unanimitate, de pe buzele tuturor, te lovesc aceleași promisiuni. Aici intervine nevoia de Integritate, morală mai ales. Acea Integritate care te face eficient. Sunt un om integru și m-am înconjurat de oameni integrii. Nu în ultimul rând militez pentru respectarea si aplicarea legii. În aplicarea corectă a legii România are peste 95.000 de legi care reglementează aproape orice domeniu de activitate și pedepsesc orice infracțiune. Administrația locală nu face excepție și nu trebuie să mai facă excepție de la aplicarea legilor ce îi reglementează funcționarea!”, a transmis Gheorghe Timofei.

Până în prezent, la Năvodari sunt șase candidați, printre care primarul în funcție Florin Chelaru (PSD), Costel Dumitrașcu (PMP) sau Gheorghe Timofei.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

One thought on “Probleme pentru PLUS și la Năvodari: Candidat independent, în cursa pentru Primărie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *