PRO România recomandă „votul de conștiință” pentru turul doi. Banias: „Nu am luat o decizie, dar îi îndemn pe constănțeni să meargă la vot”

PRO România este în blocaj total în ceea ce privește alegerile de duminică. Liderii acestui partid nu doar că nu știu pe cine să recomande în turul doi, dar nici măcar ei nu știu cu cine să voteze! La nivel de partid nu s-a luat o decizie, opțiunea fiind lăsată în aer, adică… fiecare votează cum dorește.

La USR, treburile sunt clare: opțiunea recomandată pentru propriul electorat este Klaus Iohannis, cel mai probabil la fel va face și ALDE, iar țărăniștii merg cu… Viorica Dăncilă.

La PRO România opțiunea este… la liber, așa cum ne-a precizat deputatul Mircea Banias, care… încă nu știe cu cine să voteze.

„Fiecare (membru PRO România – n.r.) va vota după cum îi dictează conștiința, eu mă mai gândesc… De mers la vot sigur voi merge și aștept să văd ce vor aduce aceste ultime zile de campanie… Îmi pare rău că a lipsit dezbaterea electorală, ar fi fost normal să asistăm cu toții la o dezbatere între cei doi contracandidați, cam anostă a fost această campanie… Fiecare și-a făcut câte o conferință de presă, și-au lăudat performanțele, dar dezbaterea a lipsit. (…) Eu îi îndemn pe constănțeni să meargă să voteze, pentru că este un drept câștigat cu greu de oameni care și-au dat viața pentru el și e păcat să nu îl folosim. Indiferent cum votează, sfatul meu este să participe la acest scrutin. Dacă nu votezi, este foarte greu să comentezi ulterior performanțele sau prestațiile celui care va câștiga alegerile”, a spus deputatul Mircea Banias, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *