PRO România NU va susține candidatul PSD la prezidențiale! Dobre: „Au pus-o pe Veorica și noi să o susținem? Pe bune? EXCLUS așa ceva!”

În cadrul Comitetului Executiv Național de luni al PSD s-a votat ca partidul să meargă cu un candidat propriu la alegerile prezidențiale. Totodată, conducerea partidului a fost mandatată să poarte discuții cu ALDE și PRO România pentru a obține susținere pentru candidatul PSD.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit lui Mihai Fifor, secretarul general al PSD, pe 23 iulie va avea loc un alt Comitet Executiv, precizând că la finalul ședinței va fi anunțat candidatul PSD la prezidențiale. 

Vestea candidatului propriu i-a supărat pe cei de la ALDE și PRO România. Liberal-democrații insistă, în acest caz, să aibă candidatul propriu, pe Călin Popescu Tăriceanu, iar cei de la PRO România consideră că „putem să avem un candidat foarte bun, care ar putea fi susținut de ALDE și de PSD”, potrivit lui Victor Ponta.

CITEȘTE ȘI:

„Să vedem cum ajunge PSD în turul doi!”

Mai mult, dacă alianța dintre cele trei partide nu se va concretiza, PRO România nu va susține candidatul PSD și, potrivit lui Ponta, la sfârșitul lunii august se va decide dacă vor avea sau nu candidat propriu. De asemenea, potrivit deputatului constănțean al PRO România, Mircea Titus Dobre, cei din partid care doresc să fie desemnați drept candidat la președinția României se pot înscrie până pe 30 septembrie.

„Ca să susții candidat la președinția țării, dacă vrei să faci o alianță sau o formă de colaborare, trebuie să discuți cu toate părțile implicate. Nu să vină PSD și să spună că, da dom-le, o punem pe Vasilica, pe Veorica, și voi trebuie să o susțineți! Pe bune? Serios? Exclus așa ceva! Asta nu înseamnă colaborare! Nu se face așa! O colaborare se face printr-o analiză coerentă, normală la cap și prin dialog. Gata, s-a închis, PSD nu va colabora cu PRO România pe acest subiect și până la urmă așa este și normal, fără dar și poate. Să vedem cum ajunge PSD în turul doi!”, a spus deputatul Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.