Spread the love

PRO România Constanța merge la Murfatlar pe mâna lui Stere Beca. Candidatul PRO România pentru funcția de primar are un program electoral în 19 puncte și, cel puțin unul dintre ele, este… inedit: asigurarea drepturilor cetățenilor de către aparatul de specialitate al primarului sub… jurământ.

Mai departe, celelalte propuneri sunt legate exclusiv de necesități comunitare, precum alimentarea cu gaze naturale a orașului Murfatlar și a satului Siminoc, construirea unei case de cultură în Murfatlar, construirea unei grădinițe în același oraș, înființarea unui spital dotat cu ambulanțe, acordarea de terenuri în concesiune pentru fermieri, extinderea intravilanului localității și întocmirea unui plan de urbanism care să prevadă minim 20 mp spațiu verde/locuitor ș.a.m.d.

Pe lista de consilieri a lui Beca, pe locul 2, se află Cornel Anghelaș. Fost polițist și domiciliat în Murfatlar de foarte mulți ani, Cornel Anghelaș ne-a vorbit despre urgențele orașului:

„Trebuie, în cel mai serios mod posibil, să facem o analiză a surselor de poluare, pentru că odată ce am depășit maximele admise de normele europene riscăm sancțiuni serioase și în mod inutil, din moment ce putem să acționăm în timp util. De asemenea, printre măsurile imediate, trebuie să începem anveloparea blocurilor din rațiuni binecunoscute și propunem modernizarea sistemului de iluminat public al orașului Murfatlar prin celule fotovoltaice modulare pe DN3, E81, dar și în parcuri și pe drumurile principale din oraș și din satul Siminoc. Nu în ultimul rând, așa cum există în alte orașe sau comune din județul Constanța, orașul Murfatlar a rămas în urmă în ceea ce privește îndeplinirea sarcinilor edilitare. În acest sens, vom reduce cheltuielile publice cu cel puțin 30% prin înființarea unei societăți a orașului, în vederea gestionării domeniului public și privat și care va lucra în cooperare cu asociațiile de proprietari”, a spus Cornel Anghelaș, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *