Spread the love

PRO România Constanța anunță faptul că suspendă orice activitate de precampanie electorală, în această perioadă de criză fără precedent, în care „trebuie să ne mobilizăm pentru rezolvarea problemelor deosebit de importante pe care le are România”.

„Prioritatea noastră este siguranța și sănătatea românilor, trebuie să analizăm cu maximă atenție situația și să găsim cele mai bune soluții, pentru a gestiona cât mai bine această criză. Situația creată de PNL este și ea fără precedent și nu era cazul să ne mai demonstreze înca o dată lipsa totală de responsabilitate și de maturitate politică a celor de la care toți românii așteaptă acum soluții, nu circ politic sau acțiuni menite să adâncească această sotuație de criză. Este clar blatul între PNL și PSD, dar nu este momentul să persistăm în eroare și în lupte fără sens, în momente ca acestea. Blatul s-a văzut foarte clar și imediat după depunerea mandatului de către premierul desemnat, gest despre care Marcel Ciolacu, președintele PSD, a afirmat că „este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla României”, apoi a anunțat că va face jocul PNL și va vota, luni, noul guvern PNL. Ca gest de sfidare absolută, președintele României, Klaus Iohannis, a explicat fuga lui Florian Cîțu ca pe un gest de maturitate politică, stârnind un nou val de revoltă. Pentru binele României, le propunem acestor actori ai scenei politice românești să înceteze piesa de teatru absurd pe care au oferit-o publicului și să devină, măcar acum, oameni politici responsabili. Avem nevoie de oameni responsabili la conducerea țării și de un guvern cu adevărat capabil să gestioneze situația actuală. Nu este o simulare, nu este o glumă, iar românii au nevoie de autorități competente, măcar acum”, a transmis coordonatorul PRO România Constanța, deputatul Mircea Titus Dobre.

Pe același subiect:

PNL pregătește Guvernul de… IZOLARE NAȚIONALĂ! Senatorul Chițac, testat de coronavirus: POZITIV! Orban se autoizolează, anchetă epidemiologică la Parlament

Coronavirus lovește în… politică. PNL Cumpăna își suspendă activitățile de precampanie

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *