Spread the love

După valurile ofensive la nivel parlamentar, partidul fondat de Victor Ponta, PRO România, se extinde și în teritoriu. Vineri, a fost înființată PRO România Lumina, după ce Alexandru Ionescu, vicepreședintele PSD; Voicu Cezar, vicepreședintele PSD, alături de alți 25 membri ai PSD Lumina, au trecut la PRO România Constanța.

Defectarea a avut loc în prezența lui Răzvan Filipescu, secretar general al PRO România, Mircea Titus Dobre și Mircea Banias, coordonatorii PRO România Constanța.

„Nu este nici o veste spectaculoasă, este un firesc care se întâmplă! Vedem cu toții cum de aproape trei ani conducerea PSD are alte agende. State paralele, procurori, amenințări, mitinguri de proporții care, chiar și așa, sunt depășite vocal de protestatari care nu sunt doar ai opoziției, sunt și cetățeni, inclusiv mulți social-democrați, dezamăgiți de ceea ce fac Liviu Dragnea cu camarila lui de PDL-iști și PRM-iști! Evident că vor urma astfel de anunțuri și în următoarea perioadă, pentru că dezamăgirea nu este doar la Lumina, ci în toată țara și nu numai. Ieri, a fost Summit-ul UE și PES nu i-a chemat pe PSD-iști, deși socialiștii europeni erau în România. Când toată lumea îți spune că ești beat, te duci acasă, dar Dragnea nu și nu, el vrea cu tot dinadinsul să calce tot în picioare!”, a spus deputatul Dobre, pentru TOMIS NEWS.

Comandat de Partidul PRO România, codul unic de identificare atribuit mandatarului 41190009.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *