PRO România Constanța a depus listele pentru parlamentare. Dobre: „Guvernarea PNL ne demonstrează că ÎN FIECARE ZI avem câte un Colectiv…”

Coordonatorul PRO România Constanța, deputatul Mircea Dobre și secretarul general al formațiunii, Răzvan Filipescu, au depus joi listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Odată cu fuziunea dintre PRO România și ALDE, celor doi lideri li s-au alăturat joi și reprezentanții liberal-democraților constănțeni.

PRO România Constanța a strâns peste 16.000 de semnături de susținere, ceea ce reprezintă „un lucru care ne mândrește, datorită faptului că într-un timp record am reușit să strângem aceste semnături”, a precizat Dobre.

Deputatul constănțean a subliniat că, după fuziunea cu ALDE, se va naște cea mai importantă formațiune politică de opoziție, un aspect politic necesar, întrucât guvernarea PNL demonstrează că în fiecare zi avem câte un Colectiv:

Avem o unire cu ALDE și garantăm că va fi cea mai importantă formațiune politică de opoziție din Parlament. O opoziție constructivă, nu distructivă, așa cum s-au remarcat cei de la USR sau de la PNL până au ajuns la guvernare. Avem o guvernare incompetentă care în fiecare zi ne demonstrează că avem câte un Colectiv, ne apropiem de aproximativ 100 de decese pe zi și vedem că nimeni nu mai e responsabil, vedem că președintele României nu mai cere nici o demisie nimănui și că guvernul lui este un guvern perfect. Este momentul ca românii să se trezească și singura formațiune politică ce a demonstrat – prin Victor Ponta între 2012 – 2015 – la fel vom fi singurii care vom scoate țara din criză. Pot să spun că vom susține cu tărie tot ce înseamnă HoReCa și o protecție socială cât mai bună pentru cetățenii României, mai ales pentru cei cu venituri mici și medii”, a spus Mircea Dobre.

Deputatul PRO România a mai subliniat că partidele mari, precum PNL și USR, se bazează pe aroganțe crescute și acestea sunt într-un blat:

Avem alegeri în care partidele mari se bazează pe scoruri fulminante, o aroganță crescută din partea celor două partide – PNL și PSD, ele oricum sunt pe un blat, părtașe când a fost numit Florin Iordache. Nu ne rămâne decât să așteptăm data de 6 decembrie și sperăm să iasă cât mai mulți constănțeni la vot, în așa fel încât să fie o reprezentativitate cât mai mare pentru cei aleși”, a mai spus Dobre.

Răzvan Filipescu a subliniat că a venit momentul ca în Parlamentul României să fie aleși oameni care să se lupte pentru județul Constanța, nu ca până acum:

„Mă voi lupta să sprijinim proiectele pe care le-am prezentat pe plan local, ne dorim ca în Parlament să ajungă oameni care cunosc tehnică legislativă și proceduri parlamentare, să avem oameni care să se lupte pentru județul nostru, nu ca până acum. Cu părere de rău, cu regret, regionalele se găsesc la Brăila, la Galați, Constanța a pierdut competiția din punct de vedere al dezvoltării. Vom fi o echipă unită, o forță la nivel județean și parlamentar, pentru că suntem singurii care facem opoziție la haosul din administrația centrală și suntem singurii care venim cu proiecte concrete”, a spus Răzvan Filipescu.

CANDIDAȚII PRO ROMÂNIA CONSTANȚA:

SENAT

 FILIPESCURĂZVANDIRECTOR GENERALECONOMIST
 BĂTĂRIGĂLOREDANADIRECTOR ECONOMICECONOMIST
 CRUCERUVICTORDIRECTOR GENERALCONSULTANT FINANCIAR
 IONESCUALEXANDRUINSPECTOR DE GOSPODĂRIRE A APELORECONOMIST
 RIZEAVASILEFARMACISTFARMACIST
 LEIȚOIUDELIABROKER ASIGURĂRIECONOMIST
 MOCANUCRISTINA-GEORGIANAINGINER DEPARTAMENT REVIZIIINGINER ECONOMIST

CAMERA DEPUTAȚILOR

1.DOBREMIRCEA – TITUSDEPUTATECONOMIST
2.TROFINVALENTIN – OLIVIANAVOCATJURIST
3.PEIULAURENȚIUDIRECTOR GENERALINGINER
4.BOBEMIHAIDIRECTOR GENERALECONOMIST
5.DUMAADRIANADIRECTORECONOMIST
6.BUZOIUFLAVIUDIRECTOR GENERALECONOMIST
7.COCORCODRUȚDIRECTOR TEHNICINGINER
8.DRĂGANLEONARDDIRECTOR GENERALSPECIALIST STIINTE POLITICE
9.CĂȘUNEANUMARIANVICEPRIMARINGINER
10.POSTOLACHESERGIU – IONUȚINGINER CALITATEINGINER
11.GOBEAJĂLAURENȚIU-ADRIANINGINERINGINER AGRONOM
12.BUTUMANMIHAELA – MĂDĂLINAMEDICMEDIC
13.ȘANDRULUMINIȚAREFERENT RELAȚII EXTERNEECONOMIST
14.FLOCAIONUȚADMINISTRATORELECTRICIAN

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *