Primii candidați oficial la Primăria Constanța: Palaz, Chițac și Chiru

Luni dimineață, trei dintre candidații la Primăria Constanța, președintele PMP, Claudiu-Iorga Palaz; candidatul PNL, Vergil Chițac și candidatul ALDE, Christian Gigi Chiru; s-au prezentat la Biroul Electoral Municipal pentru a-și depune dosarele.

13055556_946614545451936_7562010270137763747_nPalaz: „Chițac e în urma mea”

Primul a fost Palaz, care susține că, din conștiinciozitate, a reușit să fie înaintea lui Chițac.

„Eu am fost de dimineață și mi-am rezolvat, sunt primul care și-a depus candidatura la Primărie! Chițac a fost după Palaz!”, a spus Palaz, pentru TOMIS NEWS.

 

 

 

 

Chiru: „Nevoia de schimbare a actualei administrații este mai prezentă ca niciodată”

Cel de-al treilea candidat care și-a depus dosarul a fost Chiru. Acompaniat de familie și susținători, Chiru și-a exprimat convingerea că demersul său este unul corect și necesar.

„E o zi frumoasă, care prevestește belșug, sunt sigur că o să-mi poarte noroc ziua de azi. Am încredere în șansa pe care o am și mă voi lupta ca să câștig aceste alegeri. Mi-am propus, împreună cu echipa, să obținem primul rezultat de pe dreapta dintre toți candidații și nevoia de schimbare a actualei administrații este mai prezentă ca niciodată. Sunt convins că demersul meu este unul corect, necesar și mă voi lupta pentru succes”, ne-a spus Chiru.

IMG_20160425_104501

Lui Chițac îi lipsesc cei șapte ani de-acasă!

Aglomerația de la Biroul Electoral Municipal nu a fost lipsită de momente interesante. La sosire, Chiru s-a întâlnit cu viceprimarul cu atribuții de primar al Constanței, Decebal Făgădău. S-au salutat, au vorbit și și-au urat succes reciproc. Ulterior, Vergil Chițac s-a întâlnit cu Chiru și, cu aroganța deja din ce în ce mai vizibilă, candidatul PNL a trecut nepăsător pe lângă fostul său coleg de partid, aspect care a arătat o lipsă cruntă de fair-play.

IMG_20160425_104159

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.