Primarul Coliș de la Băneasa RIDICAT DE MASCAȚI. Se strânge lațul în jurul lui Nicolae Moga. Reacția senatorului

Probleme mari în localitatea constănțeană Băneasa, care a fost efectiv închisă marți, 24 noiembrie, de… mascați. Băneasa a fost… înconjurată de forțe de ordine, iar mascații au descins în zorii zilei la domiciliul primarului Paul Coliș și al viceprimarului Mirea Mareș.

Organele de anchetă au o adevărată colecție de dosare pe numele celor doi, dar și în privința firmelor pe care le gestionează și, în special, a SC AUTOPRIMA SERV SRL, cunoscută ca fiind controlată de viitorul… fost senator, Nicolae Moga, deși este administrată de Adrian Balagiu. De altfel, Moga a și fost responsabilul de zonă timp de mai mulți ani din partea PSD. Vorbim de nu mai puțin de 20 de capete de acuzare pentru Paul Coliș, faptele de corupție fiind legate de tunurile date de AUTOPRIMA SERV în Băneasa de-a lungul anilor în domeniul lucrărilor de construcții. De asemenea, au fost ridicate și documente de la AUTOPRIMA SERV.

Fiind puțin… reținuți în cercetarea penală, Coliș și Mareș nu își mai pot îndeplini atribuțiile în această perioadă, iar administrarea localității ar putea fi preluată de Eleonor Blagan din partea PNL. De altfel, la Instituția Prefectului Constanța sunt așteptate hotărârile în acest sens:

„Într-o astfel de situație ar trebui să ajungă la noi o ordonanță de la procuratură, de la Parchet și în baza acelei ordonanțe noi în termen de 48 de ore să suspendăm raporturile, dar momentan încă nu a ajuns nimic. Mai departe, pe plan local, încă nu am sunat acolo, o eventuală preluare este strict problema dânșilor. Când se emite hotărârea se supune controlului de legalitate, probabil că urmează”, a spus prefectul Silviu Coșa, pentru TOMIS NEWS.

Ca urmare a situației de la Băneasa, senatorul Moga ne-a precizat că se delimitează de orice legături cu persoanele cercetate.

„Nu am și nici nu am avut vreo legătură de afaceri sau de altă natură infracțională cu Primăria comunei Băneasa”, a spus senatorul Moga, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.