Primarul Chițac, ÎNJURAT MASIV de constănțeni! „NU ne mai MINȚI că oricum NU te credem! Ai DISTRUS ORAȘUL! Ce FUMAȚI în Primăria aia?”

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, continuă bătaia de joc la adresa constănțenilor. Astăzi, acesta a prezentat niște poze cu un parc imaginar, continuând politica cu care ne-a obișnuit: practic, distruge orașul, dar pe Facebook prezintă poze cu proiecte pe care nu le va face niciodată. Marți a comis-o din nou, prezentând niște poze cu un… așa-zis parc. Nici de data aceasta constănțenii nu s-au lăsat duși de nas și, efectiv, l-au tăvălit pe edil pe pagina sa de Facebook. Chițac ne-a spus tot timpul că își pune dopuri în urechi în fața criticilor, pentru că știe foarte bine că oricâte prostii sau acte de corupție ar face, nu se atinge nimeni de el. În ciuda poziției stabile, constănțenii nu îl mai vor, s-au săturat de el, Chițac fiind de departe cel mai catastrofal primar din istoria municipiului Constanța, un adevărat criminal, blestem și coșmar, mandatul acestuia fiind atât de compromis încât liberalii constănțeni organizează ședințe disperate de mai multe luni pentru a se organiza pentru 2024, fără primarul în funcție… Revenind la Chițac și imaginarul său parc, constănțenii s-au urcat pe el și l-au tăvălit magistral. De asemenea, mai jos, vom vedea cum primarul Chițac… efectiv a furat niște poze de la o societate comercială pentru a prezenta basmul și mizeria cu parcul. Într-o țară normală, asta ar însemna închisoare, doar că trăim în România și infractorul politic beneficiază de protecție tocmai din partea instituțiilor statului. De asemenea, un constănțean se întreabă ce se fumează în Primăria Constanța, instituție total ruptă și deconectată de realitățile și nevoile municipiului:

a
b
c
d
e
f

Pentru ca josnicia și umilința primarului Chițac să fie totală, un constănțean a aflat și de unde… a furat pozele pe care le-a fluturat în fața cetățenilor:

g

La momentul postării acestei știri, pe pagina primarului Vergil Chițac erau înregistrate peste 300 de… nicidecum comentarii, ci efectiv înjurături, rarele comentarii favorabile fiind din partea membrilor asociației Constanța Altfel.

h
i
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.