Primarul Chițac face dezbatere publică pe regulamentul de taxi: Online, participare limitată și… câte un minut de fiecare

În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primăria Municipiului Constanța organizează joi, 15 aprilie 2021, ora 10:00, o dezbatere publică cu privire la proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța. Având în vedere contextul actual cauzat de pandemia COVID-19, în vederea prevenirii răspândirii virusului, întâlnirea se va organiza în sistem online.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, rubrica Transparență decizională/Informare și consultare. Informații suplimentare pot fi obținute la tel. 0241/485890, 0241/488169. Înscrierea pentru ordinea luării cuvântului la dezbaterea publică se va face accesând formularul de înscriere până pe data de 14.04.2021, ora 13:00, respectiv AICI!

La rubrica „Observații cu privire la regulament”, se va face referire expres la articolul din regulament ce se solicită a fi analizat. Participarea la dezbaterea publică se va face accesând în data de 15.04.2021 AICI!

Participarea persoanelor interesate se va face în limita unui număr de 150 de persoane.

Durata ședinței publice: 2 ore

Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii

Timpul alocat luării cuvântului: 1 minut

Fiecare participant, la luarea cuvântului se va prezenta, discuția va fi succintă, fără a utiliza un limbaj licențios, tonalitate ridicată, iar punctele de vedere exprimate vor fi strict pe baza articolelor din proiectul de act normativ invocate în amendamentele transmise. Orice revenire asupra unui articol discutat deja nu va fi luată în calcul și va duce la excluderea din întâlnire. Potrivit prevederilor art.7 alin (10) lit. b) din Legea nr. 52/2003, dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție”, precizează reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.