Primarul Chițac duce lupte grele cu… pasajul de la Gară: Îl tot reabilitează de un an și jumătate

În această perioadă, în care condițiile meteo nu permit desfășurarea lucrărilor de asfaltare, echipele Confort Urban continuă intervențiile asupra infrastructurii pietonale, anunță luni Primăria Constanța. Astfel, pe bulevardul Mamaia, continuă reamenajarea zonei pietonale cu pavele pe tronsonul delimitat pe strada Bucovinei și strada Patriei. Condițiile de acces pietonal sunt îmbunătățite în parcul Tomis II și în pasajul subteran de la Gară prin montarea de pavele moderne, lucrări care se derulează de un an și jumătate. Pe Șoseaua din Vii, se reabilitează trotuarele pe porțiunea cuprinsă între strada Gheorghe Marinescu și strada Democrației. Trotuarele sunt consolidate cu borduri noi și se pregătește suprafața pietonală pentru amplasarea elementelor de pavaj.

Echipele administratorului drumului public intervin și pe aleea Nalbei, unde se vor amenaja noi locuri de parcare pe terenul eliberat de garaje. Pe strada Soveja, în dreptul blocului O3, se reabilitează zona destinată circulației pietonilor prin montarea de borduri noi. Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt pregătite pentru amenajare prin așternerea pământului vegetal.

Orice degradare a carosabilului este remediată în această perioadă cu ajutorul asfaltului rece. Odată cu redeschiderea stației de asfalt, se va interveni în toate zonele unde au fost efectuate lucrări de reparații pentru turnarea stratului final”, au precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *