Primarul Chițac, DISPERAT la Târgul de Crăciun! DOUĂ comunicate de presă de ERATĂ, Jandarmeria a SUSȚINUT protestul!

A fost protest vineri seară la Târgul de Crăciun Constanța, eveniment vizat deja de fapte de corupție. S-a întâmplat însă un incident, un protest organizat de Maria Șandor și Marian Saioc, protestatari cunoscuți ai Constanței. La Târgul de Crăciun, primarul Chițac a anunțat miliarde de restricții, dar nu s-a respectat nici una dintre ele în ultimele zile.

Vineri seară, Șandor și Saioc au vrut să demonstreze asta și au fost acolo. Au rupt garduri, s-au ciondănit cu jandarmii, ei doar au vrut ca copiii să participe la Târgul de Crăciun, pentru că primarul Chițac ne-a spus că se intră acolo „în baza Certificatului Digital European și este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2. Sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoțiți de un adult, dar care se afla într-una dintre situațiile prevăzute mai sus. Nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test”.

Un grup restrâns de bărbați și femei a provocat în urma cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanța. Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine. Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc. Cu toții trebuie sa înțelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța se face în conformitate cu normele legale în vigoare. Mulțumim pe această cale tuturor persoanelor care au dat dovadă de responsabilitate!”, a transmis inițial Primăria Constanța.

Apoi a venit încă o… erată:

Un grup restrâns de bărbați și femei a provocat în urma cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanța. Oamenii nu au ținut cont de copiii ca re se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine. Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc. Cu toții trebuie sa înțelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța se face în conformitate cu normele legale în vigoare. Mulțumim pe această cale tuturor persoanelor care au dat dovadă de responsabilitate!”

Unul dintre jandarmii prezenți la eveniment a precizat pentru TOMIS NEWS: „Normal că îi știm pe Șandor și Saioc, dar i-am lăsat să ajungă la garduri pentru că și noi ne-am săturat de nenorocitul ăsta (primarul Vergil Chițac – n.r.)”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.