Primarul Chițac, despre incendiul de la Boli Infecțioase: „Au fost rezolvate deficiențele. Nu mai țin minte exact care din ele. Mă gândeam că s-ar putea întâmpla…”

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a fost prezent vineri la incendiul produs la spitalul clinic de Boli Infecțioase Constanța, alături de managerul Stela Halichidis și prefectul Silviu Coșa. Chițac a precizat că, ce a ținut de el, a asigurat și nu a avut o explicație concretă pentru producerea incendiului:

„Au fost rezolvate deficiențele. Sigur, am fost informat de aceste probleme. Nu mai țin minte exact care erau deficiențele… lucruri care țin de prize. M-am gândit că s-ar putea întâmpla o asemenea tragedie. Am chemat echipele ENEL, am făcut verificări. Instalația spitalului este una bună. Dar nu știu când a fost schimbată. (…) A fost necesar oxigen și am cumpărat în iarnă o butelie. Este adevărat că ISU a venit în control, a lăsat o fișă, spitalul și a făcut o fișă de remediere și au trimis toate documentele către ISU…”, a spus primarul Chițac.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *