Primarul Chițac a și UITAT de Cîțu: Îl susține oficial pe Ciucă! „Semnalul PNL este unul de FORȚĂ”

Vergil Chițac, primarul PNL al Constanței, a declarat vineri pentru stiripesurse.ro că îl susține pe premierul Nicolae Ciucă la președinția Partidului Național Liberal. Amintim că este scandal cât casa în PNL, pentru demiterea lui Florin Cîțu.

Rămân consecvent în crezul că premierul României trebuie să fie și președintele Partidului Național Liberal. Nu este momentul acum pentru o criză de leadership. Premierul trebuie să conducă activitatea guvernamentală, întărit de legitimitatea pe care numai funcția de președinte al unui partid puternic i-o poate da”, a declarat primarul Constanței, Vergil Chițac.

Acesta susține că sondajele de opinie arată o susținere clară pentru premierul Nicolae Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă este privit cu încredere de peste 30% dintre români. Sunt cifre pe care atât eu, cât și o însemnată parte din partid, le interpretăm ca un semnal clar pentru direcția în care ar trebui să se îndrepte PNL”, a subliniat Vergil Chițac.

Cele mai recente sondaje de opinie îl plasează pe premierul Nicolae Ciucă cu peste 30% cotă de încredere în rândul populației. Aceleași sondaje arată că sub 10% dintre români mai au încredere în Florin Cîțu.

Suntem într-un climat instabil, cu război la graniță, cu amenințări constante la securitatea energetică a României. Românii simt că au nevoie de mai multă siguranță și certitudine. Semnalul pe care PNL îl transmite prin susținerea lui Nicolae Ciucă la conducerea partidului este unul de încredere, de stabilitate și, de ce nu, de forță”, a conchis Vergil Chițac.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *