Primarul Chițac a scos polițiștii locali în stradă ca să le explice șoferilor pe unde să circule prin oraș

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice desfășoară zilele acestea o campanie de informare privind circulația rutieră în zona centrală a Constanței, în special pe strada I.G Duca. Pe segmentul de drum cuprins între strada Țepeș Vodă și bulevardul Mamaia șoferii nu mai pot opri/staționa și de aceea oamenii legii vin în sprijinul acestora pentru a le aduce la cunoștință noile măsuri instituite.

Potrivit Primăriei Constanța, de săptamâna viitoare, conducătorii auto care nu respectă semnificația indicatoarelor rutiere vor fi sancționați contravențional cu puncte de amendă și puncte de penalizare.

Recomandăm participanților la trafic să conducă preventiv și să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră. Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, au precizat reprezentanții Primăriei.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Primarul Chițac a scos polițiștii locali în stradă ca să le explice șoferilor pe unde să circule prin oraș

 • vineri, 11 martie 2022 la 20:23
  Permalink

  Cu siguranta este un experiment. Urmeaza, probabil, alte strazi. Rascoalei 1907 … Mircea … etc

  Răspunde
 • vineri, 11 martie 2022 la 17:43
  Permalink

  Dupa luni intregi, constantenii inca merg pe interzis pe Tomis, pe bucata dintre Capitol si eMag. Tot pe bucata aia, benzile de bus / taxi sunt doar de forma. Toata lumea circula pe ele si nimeni nu le spune nimic.

  Ce efect o sa aiba oare actiunea asta de acum, de o saptamana ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.