Primarul Chițac a rezolvat cu spațiul verde și reducerea dependenței de autoturismul personal: A SECERAT din scuarul de pe bd. Mamaia

Scuarul median de pe bulevardul Mamaia, reconfigurat pentru o mai bună gestionare a traficului rutier, transmite marți Primăria Constanța. Astfel, noi bretele de întoarcere au fost create pe bulevardul Mamaia, în dreptul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța și în zona sediului I.P.J. Constanța. Scuarul median a fost reconfigurat, fiind amenajate buzunare de stocare pentru virajul la stânga. Echipele administratorului drumului public vor interveni mâine cu utilaje de asfaltare, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 08:00-16:00. Noile benzi de stocare a traficului vor fi recondiționate cu binder iar în scurt timp se va turna îmbrăcăminte asfaltică de tip MASF.

bulevardul Mamaia 3

Potrivit municipalității, tot de mâine, încep lucrările de frezare a carosabilului pe tronsonul delimitat de strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. Intervențiile vor avea loc pe sensul de mers către strada Patriei, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, în intervalul orar 08:00-16:00. În contextul lucrărilor de reconfigurare a scuarului median, începând de joi, 28 octombrie, traficul rutier va fi resistematizat la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii, prin închiderea breșei existente. Scuarul median va fi prelungit, fiind anulată posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Mamaia.

Proiectul de reabilitare a bulevardului Mamaia, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Zorelelor presupune eliminarea punctelor de conflict și fluidizarea circulației rutiere, prin amenajarea de noi breșe, pe fiecare sens de mers. Participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *