Primarul Chițac a început să publice desene: „Facem o creșă mare și una mică. Nu știm cu ce bani”

Prin Compania Națională de Investiții (CNI), cu fonduri de la bugetul local ori cu bani europeni, Primăria încearcă să valorifice orice sursă și resursă pentru a mai reduce din deficitul întregistrat la Constanța pe acest sector – creșele – anunță joi municipalitatea. Având în vedere că CNI a aprobat finanțarea construirii la Constanța a două creșe – una mare și una mică, în ședința extraordinară a Consiliului Local de miercuri a fost aprobată transmiterea în folosință gratuită a unui teren în suprafață de 3.124 mp Direcției Generală de Asistență Socială Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Acolo urmează să fie construită creșa mare, care va avea 110 locuri, iar creșa mică, de 40 de locuri, va fi ridicată în locul fostei cantine sociale din cartierul Palazu Mare, pe strada Tineretului.

CRESA 2

Potrivit municipalității, astăzi au fost demarate procedurile pentru realizarea studiilor de specialitate și în momentul în care acestea vor fi gata, municipalitatea le va preda împreună cu terenurile aferente către Compania Națională de Investiții, care va face toate demersurile pentru edificarea clădirilor. Dacă toate procedurile vor decurge fără probleme, la începutul anului viitor ar putea fi pusă piatra de temelie a noilor creșe.

Clădirile vor avea, pe lângă sălile în care cei mici vor face primii pași în viața socială, spații verzi generoase, locuri de joacă, săli de mese și bucătării proprii în care vor fi pregătite zi de zi meniuri bio delicioase pentru pitici. Clădirile vor avea, pe lângă sălile în care cei mici vor face primii pași în viața socială, spații verzi generoase, locuri de joacă, săli de mese și bucătării proprii în care vor fi pregătite zi de zi meniuri bio delicioase pentru pitici”, a mai transmis Primăria.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Primarul Chițac a început să publice desene: „Facem o creșă mare și una mică. Nu știm cu ce bani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *