Primăria: „Toate mijloacele de transport în comun ale CT BUS au fost dotate cu dispensere ce conțin substanțe dezinfectante”

Pentru a evita răspândirea infecțiilor la nivelul populației, toate mijloacele de transport în comun din cadrul flotei CT BUS au fost dotate cu dispensere ce conțin substanțe dezinfectante. Potrivit unui anunț de luni al municipalității, substanța dezinfectantă folosită face parte din grupa TP 1. Produsele din această categorie sunt produse biocide utilizate pentru igiena umană, conforme cu standardul european EN 1500. De asemenea, în toate sediile Primăriei Municipiului Constanța, inclusiv la Centrul de Informare Cetățeni, Serviciul Evidență Persoane și Serviciul Stare Civilă sunt amplasate  dispensere ce conțin substanțe dezinfectante.

CITEȘTE ȘI:

În continuare, echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Primăriei Constanța și ai Poliției Locale desfășoară acțiuni de verificare și consiliere la unitățile de învățământ din municipiu. Inspectorii distribuie în fiecare instituție și pliante informative. Peste 50 de unități de învățământ din municipiul Constanța au fost verificate până acum.

Primăria Municipiului Constanța face un apel către cetățeni să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate și să nu  cadă pradă dezinformărilor care apar în spațiul public.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *