Primăria și Consiliul Județean au bătut palma pentru „Zilele Constanței”

Elevi, studenți și sportivi sunt angrenați într-un proiect comun cu prilejul Zilelor Constanța. Sub deviza „Constanța e a mea!”, Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean, prin Direcția Județeană de Sport și Tineret, Asociația Terra Semper Fidelis Constanța și Consiliul Județean al Elevilor organizează în perioada 20-21 mai a.c. evenimentul „Zilele Constanței“- educație, sport, sărbătoare”.

Miercuri, la un hotel din Constanța, Mariana Solomon, care deține atribuțiile de conducere de la DJST; Ilie Floroiu, din partea clubului sportiv „Farul Constanța”, Gabriela Bucovală, inspectorul școlar general sau Mihaela Popescu, director organizare evenimente din cadrul Primăriei Constanța, au oferit mai multe detalii.

„Ne dorim o Constanță mai frumoasă, mai curată, mai veselă. Depinde de fiecare dintre noi. Inițiativa a plecat de la Consiliul Județean al Elevilor și noi toți am răspuns „prezent!”, a precizat Mariana Solomon.

„Cu fiecare eveniment pe care îl organizează Primăria Municipiului Constanța, susținem educația și sportul. Constanța este un oraș frumos, cu oameni frumoși, care arată tot mai mult că are valori, mai ales în rândul copiilor. Avem copii care performează atât la nivel educațional, cât și în domeniul sportiv. De aceea, Primăria Municipiului Constanța, Direcția județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Școlar Județean, organizează acest eveniment despre ceea ce este mai frumos în fiecare dintre noi. Evenimentul demonstrează că locuitorii Constanței sunt uniți prin educație și sport. Vor avea loc și alte evenimente, Festivalul Scoicilor și corul Armonia va cânta de mâine în Piața Ovidiu”, a punctat și Mihaela Popescu, din partea Primăriei.

„Constanța e a mea” va debuta sâmbătă, 20 mai a.c., cu mai multe întreceri sportive, precum baschet, rugby, volei, karate, streetball, handbal sau fotbal, iar duminică, de la 10:00, va avea loc plecarea Paradei Oficiale din fața Sălii Sporturilor, pe traseul bd. Tomis – Therme – Cazinou, pentru „a transmite un mesaj pentru Constanța”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.