Primăria Năvodari a prins CURAJ: Cere 3 milioane de euro DESPĂGUBIRI de la Teldrum, pentru LUCRĂRI PROST EXECUTATE!

Compania Teldrum trece de la o problemă la alta… Vizată și de o anchetă a DNA, compania din Teleorman se confruntă cu o nouă situație: Primăria Năvodari cere despăgubiri de nu mai puțin de trei milioane de euro de la compania aflată în insolvență și despre care se consideră că este coordonată de președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Unitatea Administrativ Teritorială Năvodari a solicitat, în 8 ianuarie 2019, înscrierea la masa credală a societăţii Teldrum cu suma de 12.846.980,37 lei (circa 3 milioane de euro). Suma reprezintă banii pe care firma teleormăneană i-a primit din 2014 pentru proiectul „Îmbunătățirea accesului între municipiul Constanța și Platforma Industrială Năvodari prin lărgirea și modernizarea bulevardului Mamaia – Năvodari”.

Informaţia apare în ultimul raport privind insolvenţa Teldrum publicat pe 4 martie 2019. Proiectul apărea pe lista obiectivelor finanţate cu bani europeni în Programul Operaţional Regional – POR 2007-2013 şi avea o valoare estimată la peste 58.000.000 de lei.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *