Primăria lui Chițac persistă în ILEGALITATE: Continuă să perceapă taxa de liniște, ANULATĂ din 2016! Andrei Popescu: „Cred că începem un PROCES COLECTIV”

Erorile juridice și fiscale ale Primăriei Constanța din actualul mandat nu mai au nevoie de nici o prezentare. Aproape că vorbim de ziua și prostia și nici nu vor să învețe din erorile produse pe parcurs. Recent, TOMIS NEWS a relatat despre faptul că Primăria Municipiului Constanța consideră că taxa de liniște este… în aplicare, deși este anulată încă din 2016. Mai mult, emite și somații cu titlu executoriu!

Primăria condusă de Vergil Chițac nu dă doi bani pe legislația din această țară și deciziile definitive ale instanțelor judecătorești și continuă să emită astfel de somații, în speranța că cetățenii nu știu că taxa este anulată și așa se mai ciupește ceva la bugetul local, chiar dacă vorbim de o ilegalitate de proporții.

Astfel, A.T. ne-a arătat că este urmărită silit pentru neplata taxei de liniște, ajunsă în prezent la peste 800 de lei:

impunere

„Am plătit ultima taxă, pentru că voiam să închid firma, dar tot am primit somație. O să contest. Până la urmă, taxa s-a anulat sau nu? Și de când?”, ne-a precizat A.T.

Fostul consilier local independent, Andrei Popescu, cel care a demolat taxa de liniște în urmă cu cinci ani primește în continuu astfel de reclamații și ne-a precizat faptul că Primăria Constanța se apropie periculos de tare de un proces colectiv:

„Observ că începe un nou val de impuneri pentru ceva care trebuia să fie istorie… Fac un apel către toți constănțenii care sunt în această situație să ne contacteze, ca să pornim un proces colectiv dacă va fi cazul”, a spus Andrei Popescu, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.