Primăria lui Chițac a luat-o razna: Amenință cu EXECUTARE SILITĂ, pentru o taxă ANULATĂ din 2016. Andrei Popescu: „Solicit acestor „altfel” remedierea!”

De cinci ani, în Constanța nu mai există celebra taxă de liniște, instituită de fostul primar, Radu Mazăre. Consilierul independent de atunci, Andrei Popescu, ulterior candidat la Primărie în 2020 tot ca independent, a reușit – după o serie de lupte în instanțe – să anuleze această taxă, definitiv, în 2016.

Între timp, suntem în 2021, iar Primăria Municipiului Constanța consideră că taxa de liniște este… în aplicare. Mai mult, începe să trimită somații de… executare silită:

somatie 1

„Nu mă mai miră nimic… În aproape un an de zile de – administrație altfel – am văzut mult haos și ipocrizie. Acum văd că, în goana lor după orice leuț al constănțenilor, fac acest abuz, bucurându-se de birul pus de Radu Măzare. Condamn această atitudine față de constănțeni și transmit noii administrații ca această taxă este anulată încă din 2016 și solicit remedierea acestei situații nefericite în care se afla mulți constănțeni!”, a spus Andrei Popescu, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *