Primăria: „Lucrăm intens la reabilitarea trotuarelor din oraș”

Redarea trotuarelor pietonilor reprezintă o prioritate pentru Primăria Constanța, spun reprezentanții municipalității. În acest sens, angajații SC Confort Urban SRL continuă programul de reabilitare a zonei destinate circulației pietonilor în mai multe zone din oraș.

reabilitare trotuare 4

În această perioadă se intervine pe strada Mihai Viteazu, tronsonul delimitat de strada Traian și bulevardul Ferdinand, unde se montează dale de granit. Concomitent, muncitorii îndepărtează stratul de asfalt pe sensul de mers dinspre bulevardul Ferdinand. Pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, se fixează borduri noi și se pregătește terenul în vederea asfaltării.

„De asemenea, reabilităm spațiul aferent unităților de învățământ din oraș. Se decopertează stratul de asfalt pe aleea de acces către Școala Gimnazială Nr. 29 Mihai Viteazul iar în perioada următoare va fi turnat covorul asfaltic. Facem apel către locuitorii orașului să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări”, este anunțul făcut de reprezentanții Primăriei.

reabilitare trotuare 5

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.