Spread the love

Primăria Municipiului Constanța anunță, joi, titularii dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor situate în coridorul de expropriere pentru lucrările de utilitate publică de interes local „Sală Sport Polivalentă – 5000 de locuri”, faptul că în data de 14.10.2019 la sediul Consiliului Local al municipiului Constanța, din bdul. Tomis nr. 51, jud. Constanta, își incepe activitatea Comisia de verificare a dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit Primăriei, tabelele cu imobilele proprietate privată expropriate în condițiile Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local cu modificările și completările ulterioare vor fi aduse la cunoștința publică prin afișare la sediul Consiliului Local al Municipiului Constanța în data de 03.10.2019 și pe pagina proprie de internet.

Până la data inceperii activității comisiei, titularii dreptului de proprietate sau al/ai altor drepturi reale sau persoanele care justifică un interes legitim, denumiţi în continuare persoane interesate, vor inregistra la secretariatul Consiliului Local al Municipiului Constanța cererea pentru acordarea despăgubirilor, cuprinzând următoarele elemente:

a) numele şi prenumele persoanei interesate;

b) adresa de domiciliu;

c) documentele doveditoare referitoare la existenţa drepturilor reale asupra bunului imobil expropriat, în original sau în copie legalizată;

d) opţiunea privind cuantumul despăgubirii.

În noiembrie 2016, Compania Naţională de Investiţii a demarat procedurile de licitare pentru proiectul care vizează construirea unei Săli Polivalente cu 5.000 de locuri în municipiul Constanţa. În valoare de aproape 62 de milioane lei, Sala Polivalentă va fi amplasată în zona Badea Cârțan, va avea 5.000 de locuri și va fi omologată pentru multiple discipline sportive individuale și de echipă și va putea găzdui și concerte sau alte manifestări artistice.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *