Primăria îi invită pe constănțeni la două concerte organizate la Târgul de Crăciun

Miercuri, de la ora 19:00, Trupa Nada va crea o atmosferă plină de energie, iar apoi, în parcul Oleg Danovski, vocea unică a Andiei va răsuna într-un spectacol ce nu trebuie ratat. Dar până atunci aveți o mulțime de motive să ajungeți în Târgul de Crăciun de la Constanța. De ieri, patinoarul amenajat de Primăria Constanța, este funcțional și poate fi folosit gratuit de toată lumea. Colindele răsună în parc, Moș Crăciun vă așteaptă la căsuța lui iar atelierele amuzante îi vor încânta atât pe cei mari, cât și pe cei mici.

Târgul de Crăciun este deschis de luni până vineri în intervalul orar 14:00-22:00, iar sâmbăta și duminica, de la 12:00 la 22:00.

Este esențial ca în municipiul Constanța să existe evenimente tradiționale de calitate în fiecare an, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. De aceea, Primăria Constanța impune condiții stricte celor care intenționează să organizeze evenimente în orașul nostru. Aceasta este situația și cu Târgul de Crăciun, organizat în parcul Oleg Danovski. Municipalitatea constănțeană a emis autorizația de funcționare, cu o serie de mențiuni. Astfel:

-Autorizația de funcționare este valabilă sub condiția obținerii și respectării tuturor avizelor și autorizațiilor prevăzute de legislația specifică în vigoare la data desfășurării evenimentului.

-Organizatorului îi revine întreaga responsabilitate pentru eventualele pagube  (distrugere de bunuri aparținând domeniului public/privat, persoanelor fizice/juridice) ocazionate de desfășurarea evenimentului Târg de Crăciun .

Și pentru că Primăria Constanța a dorit să ofere constănțenilor o experiență cât mai plăcută, în afară de elementele cu care a venit organizatorul, municipalitatea a amenajat patinoarul, care poate fi folosit gratuit de toți doritorii, a adus o parte din decorurile de iarnă, precum și o serie de artiști extrem de îndragiți: NICOLAE VOICULEȚ, VIORICA MACOVEI, TRUPA NADA , ANDIA,  IONUT GALANI, THEO ROSE & ROZ GVNG , ALINA EREMIA , MARIO FRESH  și PAULA SELING.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *