Primăria: Continuăm reabilitarea infrastructurii rutiere din oraș

Angajații SC Confort Urban SRL intervin în această săptămână asupra trotuarelor pe strada Tudor Vladimirescu, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, pe strada Mihai Viteazu, între strada Traian și bulevardul Ferdinand, pe strada Mircea cel Bătrân, între strada Ștefan cel Mare și bulevardul Mamaia, pe rampele de acces către Pasajul Cumpenei și pe aleea de acces către Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”.

Potrivit Primăriei Constanța, concomitent, se acționează asupra carosabilului pe strada Mihai Viteazu și pe strada Soveja, tronsonul delimitat de strada Barbu Ștefănescu Delavrancea și strada Ștefăniță Vodă.  

„Conform graficului de lucru, se amenajează infrastructura rutieră pe străzile Prelungirea Recoltei, Alexandru Bogza, Dumitru Chiriac și Prelungirea Eduard Caudella. Echipele administratorului drumului public realizează noi parcări pe strada Plantelor, în zona bl. IS4, pe strada Eroilor și pe strada Mugurului, în spatele bl. 22. Se refac trecerile de pietoni din oraș iar pe bulevardul I.C. Brătianu se dezafectează cablurile neetichetate”, au precizat reprezentanții Primăriei.

grafic lucrari 3

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.