Primăria continuă asfaltarea străzilor de pământ din cartierul Palazu Mare

Dinamica și expansiunea urbană au determinat și „necesitatea îmbunătățirii condițiilor de circulație în cartierele orașului”, transmite, marți, Primăria Municipiului Constanța. Astfel, în cartierul Palazu Mare, angajații SC Confort Urban SRL au realizat o amplă lucrare de investiții pe strada Prelungirea Recoltei. Aproximativ 170 de metri au fost dați în folosință, pământul fiind înlocuit cu asfalt.

„Proiectele aplicate de municipalitate în cartierele Compozitorilor, Baba Novac și Palazu Mare au schimbat aspectul zonei rezidențiale și au creat condiții civilizate pentru locuitori”, au mai precizat reprezentanții municipalității.

strada Prelungirea Recoltei 7

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Primăria continuă asfaltarea străzilor de pământ din cartierul Palazu Mare

  • miercuri, 12 februarie 2020 la 19:25
    Legătură permanentă

    Dece mințiți ca ați asfaltat in cartierul palazu mare Dece duceți oamenii de nas și mințiți?? Rușine sa fie. Plătesc taxe și impozite dar de asfaltat va bateți joc asfaltați unde vreți voi spre exemplu veniți sa vedeți cu ochi voștri domn primar fagadau de carton și cei de comfort urban puteri sa va deplasați basinile pe strada Valea Morii in palazu mare pe partea la Lac , dar voi nu aveți timp voi aveți altceva mult mai important sa dați avize și sa aranjasei cartierul tomis plus. Mie scârbă de voi. Nu mai plătesc nici eu impozit pe casa ce ziceți ???? Voi vreți dar voi nu va faceti datoria fata de cetățenii voștri. Mai bine lepadativa de cartierul palazu mare și făceți-l cătun sau sat sa ne punem un primar și se rezolva tot puteți sa va vedeți de treburile și furăciunile voastre din constanta marca Fagadau.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *