Spread the love

Primăria municipiului Constanţa anunță că s-a înscris pe site-ul www.wifi4eu.eu pentru accesarea de fonduri europene în vederea instalării în oraş a unor puncte de acces la internet wireless. Fondurile, în valoare de 15.000 euro, vor fi acordate pe baza unui cupon care poate fi utilizat pentru achiziţionarea de echipamente noi, dar şi pentru actualizarea echipamentelor vechi sau pentru a le înlocui cu modele noi.

Potrivit Primăriei Constanța, banii pot fi utilizaţi și pentru finanţarea unui proiect cu o valoare mai mare, în acest caz, diferența fiind suportată din bugetul local. Beneficiarii vor fi selectaţi pe baza principiului „primul venit, primul servit’’, iar site-ul garantează, în acelaşi timp, că toate statele membre pot beneficia de un număr minim de cupoane, cel puţin 15 pe țară în primă fază.

Selecţia va avea loc în data de 15 mai 2018. Cuponul valoric wifi4eu va acoperi echipamentul și costurile de instalare. Beneficiarul se angajează să plătească pentru conectivitate, adică abonamentul la internet și pentru întreţinerea echipamentului, astfel încât să ofere wifi gratuit și de înaltă calitate pentru o perioadă de cel puțin 3 ani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *