Spread the love

Mulți șoferi se plâng că semnele de circulație sunt uneori ascunse printre frunzele copacilor, devenind adevărate capcane în trafic. Din pricina lor se pot produce accidente grave, drept urmare, Primăria Constanța continuă toaletarea arborilor care încurcă vizibilitatea semnelor de circulație.

Angajații Serviciului Gestionare Spații Verzi acționează joi, 6 iunie, pe partea dreaptă a bulevardului Mamaia, de la intersecția cu strada I. G. Duca și până la intrarea în stațiunea Mamaia. Ei se plâng însă că toaletarea arborilor este însă îngreunată de mașinile oprite pe partea carosabilă, motiv pentru care fac apel la conducătorii auto sa nu își parcheze autoturismele în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.

„Recomandăm, de asemenea, șoferilor să manifeste atenție sporită și să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat”, au transmis cei de la Primăria Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *