Primăria Constanța solicită operatorilor de rețele de comunicații să înceapă etichetarea și cosmetizarea cablurilor din cartierul Tomis Nord

Pentru a scăpa de multitudinea de cabluri care atârnă de pe stâlpi și care afectează imaginea orașului nostru, Primăria Municipiului Constanța a solicitat operatorilor de rețele de comunicații să înceapă etichetarea și cosmetizarea cablurilor din cartierul Tomis Nord, delimitat de strada Soveja, bulevardul Aurel Vlaicu, bulevardul Tomis și bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Potrivit municipalității, acțiunea a fost demarată ieri în zona Cireșica, pe străzile Căpitan Dobrilă Eugeniu și Hortensiei, iar azi continuă pe străzile Cișmelei, Dispensarului și aleile adiacente. Deținătorii rețelelor din această zonă lucrează intens pentru ca în foarte scurt timp să finalizeze cartierul Tomis Nord, iar mai apoi să se facă același lucru pe fiecare stradă, din fiecare cartier. După finalizarea acestei operațiuni, următorul pas îl reprezintă dezafectarea firelor neetichetate. Este important de precizat faptul că operatorii care nu se conformează rămân fără cablurile de pe stâlpi și, implicit, clienții lor fără servicii.

Rugăm participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea pe trotuarele de pe tronsonul pe care derulează lucrări”, au mai precizat reprezentanții municipalității.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *