Primăria Constanța și Consiliul Județean au avizat favorabil Contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare

Consiliul Județean Constanța și Primăria Municipiului Constanța, celmai mare u.a.t dintre localitățile membre ale ADI Dobrogea, au avizat favorabil Documentația de atribuire a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a activităților de colectare, transport si transfer al deșeurilor din Județul Constanta.

Consilierii județeni și locali, reuniți în ședințe de consiliu au aprobat, atât Documentația de Atribuire a contractului de delegare, cât și Actul Adițional la Documentul de Pozitie, prin care se imputerniceste ADI Dobrogea să finalizeze si documentatia de atribuire pentru instalatiile de tratare a deșeurilor.

Astfel, ADI Dobrogea mai realizeaza un pas important în vederea delegării gestiunii serviciului publlic de salubrizare din județul Constanța. Până la această dată, 57 dintre cele 62 de localități membre ale ADI Dobrogea, si Consiliul Judetean Constanta, au adoptat hotărâri prin care au avizat documentația de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitatea de colectare, transport și transfer al deșeurilor în județul Constanța. Pentru ca ADI Dobrogea să poată delega, prin licitație publică deschisă, gestiunea serviciului de salubrizare pentru activitățile de colectare, transport și transfer al deșeurilor în județul Constanța, este nevoie ca toate UAT-urile membre ale asociației să avizeze documentația de atribuire.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *