Primăria Constanța se laudă că a dat cu mătura în parcul de la Far

Echipele Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, ale operatorului de salubrizare, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat mătură și spală străzile, trotuarele, piețele, zonele de promenadă, locurile de joacă atât din Constanța, cât și din stațiunea Mamaia. Totodată, se curăță și piesele de mobilier urban – bănci, pavilioane, coșuri de gunoi sau scrumiere stradale.

Potrivit municipalității, de cele mai multe ori, munca echipelor de curățenie este, însă, în zadar, pentru că nesimțirea unora dintre noi depășește orice limită, ne comportăm ca și când nu am dori ca în Constanța să existe nimic frumos, decent și demn de un oraș turistic.

În loc să aruncăm resturile în locurile special amenajate, preferăm să facem acest lucru oriunde altundeva: pe străzi, în parcuri, în apa lacului sau a mării sau la locurile de joacă, distrugem piesele de mobilier urban și mâzgălim fără milă fațadele blocurilor. Putem avea un oraș curat, verde și sănătos doar printr-un efort comun. Păstrați curățenia!”, transmite municipalitatea.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.