Primăria Constanța: S-au FURAT INDICATOARE RUTIERE în cartierul Palazu Mare!

Autoritățile se confruntă cu un fenomen periculos în cartierul Palazu Mare. Persoane rămase încă neidentificate sustrag indicatoarele rutiere din intersecții. În ultima perioadă, mai multe indicatoare OPRIRE de pe mai multe străzi au dispărut cu tot cu stâlpii de susținere, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

„Situația a fost descoperită în urma verificărilor din teren iar indicatoarele lipsă au fost reinstalate, însă în unele cazuri, au dispărut din nou, iar din această cauză, acum câteva seri, în una dintre intersecții a avut loc un accident rutier. Primăria Municipiului Constanța face apel către locuitorii orașului să sesizeze comportamentele antisociale la numărul de whatsapp al Poliției Locale, 0799606142 sau pe aplicația Sesizări Constanța”, au transmis reprezentanții municipalității.

Primăria Municipiului Constanța, prin administratorul tramei stradale, S.C.Confort Urban va depune plângere penală la poliție pentru depistarea și sancționarea celor care sustrag în mod sistematic indicatoarele rutiere. Orice act de vandalism constituie infracțiune și este sancționat, conform legii, cu amenzi cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei.

furt indicatoare palazu mare 2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.