Primăria Constanța: RESTRICȚII totale de trafic instituite pe două artere rutiere din municipiu

Recomandăm conducătorilor auto să evite mâine circulația pe strada Petru Vulcan, între bulevardul Mamaia și strada Chiliei”, transmite miercuri Primăria Constanța. Traficul rutier va fi restricționat total, în intervalul orar 08:00-17:00 pentru ca lucrările de asfaltare să se desfășoare în condiții optime. Zona carosabilă decopertată va fi recondiționată cu asfalt.

strada Interioara 2 2

Tot mâine, se vor executa lucrări de reabilitare a carosabilului pe strada Interioară 2 din zona Halta Traian. Intervențiile vor avea loc cu restricții parțiale de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-17:00.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.