Primăria Constanța RECUNOAȘTE că lucrează în sistem de AVARIE în privința spațiilor verzi

Chiar și în sistem de avarie, Primăria Constanța lucrează intens la îngrijirea spațiilor verzi pentru a recupera decalajul generat de rezilierea unilaterală a contractului de către prestatorul de servicii”, precizează vineri Primăria Constanța, fără să menționeze faptul că rezilierea unilaterală a fost solicitată de primarul Vergil Chițac și de city-managerul Felicia Ovanesian, iar tot dezastrul în privința buruienilor le aparține în totalitate.

Astfel, astăzi, echipele Direcției Gestionare Servicii Publice cărora li s-au alăturat beneficiarii ajutorului social și persoanele care prestează muncă în folosul comunității au intervenit în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și în parcul de la Gară. Spațiile verzi au fost igienizate corespunzător, vegetația în exces a fost înlăturată iar resturile vegetale rămase în urma acestor acțiuni au fost colectate și transportate.

Lucrări de îngrijire a spațiilor verzi au avut loc în această săptămână și în parcul Tăbăcărie, unde, cu ajutorul beneficiarilor venitului minim garantat și a celor care fac muncă în folosul comunității, dar și a voluntarilor care s-au alăturat echipelor municipalității a fost cosită iarba, au fost îngrijite aleile, inclusiv în Țara Piticilor. Astfel de acțiuni vor avea loc în toate parcurile din oraș, până la finalizarea procedurii de achiziție pentru întreținerea spațiilor verzi din oraș”, precizează reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Primăria Constanța RECUNOAȘTE că lucrează în sistem de AVARIE în privința spațiilor verzi

  • joi, 22 iulie 2021 la 03:32
    Legătură permanentă

    Buna ziua, la ciresica unde este un părculeț între blocurile turn au ajuns buruienile și salcâmul sălbatic sa depășească 2 m , peturi și mizerie mormane oameni fără adăpost își au obiceiul de a trai in aceasta pădure crescută într-un părculeț care cândva copilași se jucau Fericiți! Credeți ca mai este o cale de revenire a acestei situații sa fie cosită iarba și curățat acest loc? Pentru a avea și noi un acces decent spre locuințe??

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *