Primăria Constanța recomandă șoferilor să EVITE circulația pe o stradă: Lucrări de asfaltare

Recomandăm conducătorilor auto să evite astăzi circulația pe strada Războieni, pe tronsonul menționat”, transmite miercuri Primăria Constanța, întrucât echipele SC Confort Urban intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 17:00, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Zona carosabilă este amenajată pentru a fi recondiționată cu asfalt. Lucrări de modernizare a carosabilului au avut loc în această perioadă și pe străzile Făgetului și Mărășești. Pe aleea Zmeurei continuă reabilitarea carosabilului în zona Serviciului Clinic Județean de Medicină Legală Constanța. Astăzi, se execută lucrări de asfaltare, cu restricții totale de trafic rutier, până la ora 17:00.

Pe aleea Zmeurei continuă reabilitarea carosabilului în zona Serviciului Clinic Județean de Medicină Legală Constanța. Astăzi, se execută lucrări de asfaltare, cu restricții totale de trafic rutier, până la ora 17:00. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *