Spread the love

Primăria Municipiului Constanța anunță, joi, faptul că pune la dispoziția Direcției de Sănătate Publică peste 120 de cadre medicale. Astfel, tot personalul medical din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială, care, în mod normal, își desfășoară activitatea în unitățile de învățământ din oraș, va participa, începând de astăzi, sub coordonarea Direcției de Sănătatea Publică, la gestionarea situației legate de noul coronavirus.

În contextul actual, conducerea D.G.A.S. Constanța a hotărât suspendarea programului de lucru cu publicul și asigurarea desfășurării activității instituției prin preluarea electronică a dosarelor.

Astfel, pentru accesarea tuturor prestațiilor/beneficiilor sociale, constănțenii pot transmite documentele justificative la următoarele adrese de mail:

aurelialeu@spas-ct.ro  – pentru primirea dosarelor în vederea acordării ajutoarelor de urgență, a stimulentelor educaționale, a alocațiilor de stat, a stimulentelor de inserție, a indemnizațiilor pentru creșterea copilului, a ajutoarelor sociale, a alocațiilor pentru susținerea familiei, a angajării asistentului personal, a indemnizațiilor persoanelor cu handicap grav și efectuării anchetelor sociale. telefon: 0341.180.109;

gabrielaichim@spas-ct.ro   – Serviciul protecția copilului, telefon: 0341.180.103;

mihaelaliuta@spas-ct.ro  – Serviciul autoritate tutelară, telefon: 0766.888.212;

cristianamotrescu@spas-ct.ro  – pentru programul social RESPECT și permise de călătorie gratuită CT BUS, telefon: 0341.448.530;

administrativcrese@spas-ct.ro  – Direcția administrare creșe, telefon: 0341.428.371;

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *