Spread the love

Primăria Municipiului Constanța este prezentă și anul acesta la Expo Real Munchen, cea mai mare expoziție europeană pentru proiecte imobiliare și investiții la nivel internațional. 

Alături de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța, la standul comun oraș-port, cele două instituții prezintă potențialilor investitori un concept unitar în ceea ce privește profilul competitiv al municipiului Constanța. Oportunitățile  de investiții din orașul nostru le sunt prezentate celor interesați, în urma rezultatelor studiilor realizate de experții Băncii Mondiale în baza acordului de Asistență Tehnică încheiat în anul 2017.

„Prin participarea la această expoziție care reunește peste 2.000 de companii și instituții din toată Europa, Constanța intră astfel în contact direct cu potențialii investitori interesați în dezvoltarea unor proiecte de succes”, au precizat reprezentanții municipalității.

Cea de-a 21 ediție a Expo Real de la Munchen, Germania, se desfășoară de astăzi până miercuri și reunește expozanți din mediul public și privat din întreaga Europă. Standul României este organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno- Germană.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *