Primăria Constanța: Piesă de mobilier urban aparte, în Parcul Tăbăcărie

Parcul Tăbăcărie beneficiază de câteva zile de o nouă atracție. Este vorba despre un obiect de mobilier urban format din oglinzi, donat de o firmă privată. Potrivit unui anunț de vineri al Primăriei Constanța, este un simbol al curățeniei pe care o reflectă din orice unghi ar fi privit, prin zecile de oglinzi din care este alcătuit.

„Acest cadou își propune să le reamintească locuitorilor din Constanța cât de importantă este menținerea curățeniei în locurile în care trăim și să îi încurajeze să rămână la fel de implicați, așa cum au dat dovadă în cadrul campaniei de curățenie. Pe 18 mai, în parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatrului a avut loc primul festival de curățenie la care au participat aproximativ 1.400 de constănțeni înarmați cu chef de muzică, dar si de muncă”, au precizat reprezentanții Primăriei.

În altă ordine de idei, municipalitatea continua să amplaseze mobilier urban. Astfel, în această săptămână, au fost amplasate noi coșuri de gunoi.

Echipele au acționat în următoarele zone:

Str. Liliacului, zona Piața Km 4-5 – 26 coșuri

Str. Albatros, zona Piața CET – 16 coșuri

Campus Henri Coandă – 28 coșuri

Faleză Nord – 12 coșuri

Zona Poarta 1 – 19 coșuri

mobilier urban

Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții mobilierul urban, indiferent că vorbim despre bănci, coșuri de gunoi sau dispozitive pentru deșeuri canine.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *